Nagelsalon nJoy Nails

Voor mooie verzorgde handen & nagelsBEHANDELINGEN

BIAB

Biab is een builder in a bottle oftewel je kan bouwen op de natuurlijke nagel met gel uit een flesje. Biab is met name geschikt als men de natuurlijke nagels wil verstevigen om ze zo langer te laten groeien. Biab voelt licht aan op de nagels en kan tevens als extra versteviging onder gelpolish gebruikt worden.

GELPOLISH

Met gelpolish worden de nagels voorzien van een mooie kleur welke 3 weken mooi blijft, hierbij is de keuze uit diverse kleuren al dan niet met glitters. Ook hierbij zijn diverse mogelijkheden denk aan folie op de nagels voor een extra leuk effect. Steentjes, nail art, stempels, cat eye. 


ACRYLGEL

Met acrylgel kunnen nagels verlengd en verstevigd worden, hiermee word het effect bereikt wat men een kunstnagel noemt. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos, denk aan glitters, French manicure, mail art, steentjes, folie ect. 


ACRYL 

Acryl bestaat uit een mengsel van vloeistof en poeder dat wordt samengevoegd waardoor er een mooi bolletje ontstaat daarmee kan een mooie kunstnagel gecreëerd worden. Acryl is vrij hard en niet voor iedere natuurlijke nagel geschikt, samen kijken we welk systeem het beste aansluit bij je wensen en de staat van je natuurlijke nagels.